Valpinspiration online med 10 kapitel av inspelade kursmoment som gör dig till en trygg valpägare.


995 kr

Valpinspiration

Starta livet med valp för en stressfri vardag.

Välkommen till kursen som kommer lära dig naturlig kommunikation och hur du kan förekomma problembeteenden med din valp.


Från att du startar har du tillgång till kursen i nio månader. Om du behöver mer tid kan du förlänga din kursperiod (100:-/månad).

V A L P


"Tänk om jag hade haft all denna kunskap innan valpen kom."Lär dig naturlig kommunikation

Förekom problembeteenden


Gör en mjuk start idag. Hemma!

Skapa goda förutsättningar för en harmonisk vardag. Bygg ihop din vardag med valp.

En tillvaro som kännetecknar lugn, trygghet och fördjupad relation.Frågor & svar

När startar kursen?

Den startar löpande hela tiden, du bestämmer ditt startdatum genom att gå in och registrera dig när du är redo.


När slutar kursen?

Kursen finns tillgänglig i nio månader från det datum du startar.


Kan jag backa och repetera?

Javisst, när du har sett ett kapitel och känner att du vill repetera så går det utmärkt att gå tillbaka i materialet.


Hur omfattande är kursen?

Steg för steg går du igenom 10 kapitel av inlägg i form av filmer, frågor, reflekterande texter och praktiska vardagstips för egen träning. Bonus är en podd med ett antal goda samtal med Gunilla & Mervi.


Vem håller i kursen?

Mervi & Gunilla lotsar dig igenom alla inlägg med både frågor till dig och konkreta övningar. Till vår hjälp har vi även ett par fyrbenta proffs som kommer visa vissa praktiska övningar.


Är ni med live?

Kursen innehåller förinspelade avsnitt som du går igenom i egen takt. Varje kapitel avslutas med sammanfattande frågor så att du vet att du går i rätt riktning samt praktiska tips för egen träning.


Kan jag ställa frågor?

Du kan inte ställa frågor under kursen. Däremot kan du alltid kontakta oss för individuella konsultationer. Vi återkommer om upplägg som kan passa dina behov och frågor.


Vad skiljer kursen från era böcker?

Både kursen och böckerna baserar sig på de fyra grunderna hämtat från Amichien Bonding. I kursen går vi mer praktiskt in på hur DU kan göra för att få kunskap i hundens språk. Böckerna kompletterar med teori.


Vad är nytt?

I den här kursen lyfter vi fram människan. Du kommer involveras och få frågor om dina prioriteringar och val som handlar om ditt inre ledarskap . Vi kommer samtala om hur du ser på dig själv och vad av detta som också kan bli en viktig pusselbit i ditt hundägarskap.


Vad kostar det?

499 kronor. Summan betalar du vid registrering här nedan. Inga andra kostnader tillkommer.


Vad ingår?

Du får kunskapsinlägg som du kan använda i nio månader. Bonus är en podd med ett antal goda samtal med Gunilla & Mervi.

Allt material visas digitalt. Känner du att du behöver mer tid än nio månader kan du för en liten kostnad (100:-) förlänga access till kursmaterialet ytterligare tre månader.

 

Hej, det är vi som kommer vägleda dig!


Mervi: Jag utbildar och föreläser i hundens kommunikation i Sverige och har genomfört hemkonsultationer hos hundägare i över tio år. Som den första rekommenderade, och idag den mest seniora Dog Listener i Sverige utbildar och organiserar jag även kurser samt driver en framgångsrik hälso- och kunskapsbutik i Stockholm, Hundinspiration AB.

Gunilla: Jag inspirerar till goda samtal mellan människor. Samtal som sker med respekt och nyfikenhet utan någon vinnare. Med en bakgrund inom PR och marknadskommunikation har jag haft nytta av det utforskande, kvalitativa samtalet för att förstå människans värderingar, val och prioriteringar. Som specialist i samtalsmetodik har jag utvecklat metoder för resultatorienterade samtal som inspirerar till inre ledarskap och eget ansvar, till mobilisering av egen kraft för att på sikt förbättra livskvaliteten. 

Karma: jag är proffs på mitt språk och är Mervis och Gunillas inspiratörer i detta projekt.